Om oss

Landes begravelsesbyrå ble stiftet av Gunhild og Gunnar Lande på 1960-tallet. I starten drev de møbelfabrikk og produserte likkister i mange år. Etter hvert forandret behovene i befolkningen seg, og de ble spurt om hjelp ved dødsfall og begravelser. Slik ble begravelsesbyrået dannet.

I dag er det Erik Lande som leder Landes begravelsesbyrå, barnebarn av Gunhild og Gunnar Lande. Han overtok i 2017 etter sin far Svein Olav Lande, som gikk av med pensjon etter å ha ledet byrået i 40 år. I flere år jobbet Erik tett med sin far, i forberedelsene til å ta over familiebedriften.

Her kan du se hvem som jobber i Landes Begravelsesbyrå.

Hovedkontoret på Rom i Lyngdal ligger geografisk sentralt i området vi betjener: Vestre Agder og deler av Øst-Rogaland. Vårt nærområde er Mandal, Marnardal, Lindesnes, Audnedal, Lyngdal, Farsund, Hægebostad, Kvinesdal, Flekkefjord, Sirdal, Lund og Sokndal.

Våre ansatte har lang erfaring i å gi råd og veiledning til sørgende som er i en tung situasjon. De hjelper til med alt rundt gravferden, og er behjelpelig med det de pårørende ønsker hjelp til. Alle våre ansatte har taushetsplikt om alle personlige forhold, og utfører jobben med stor respekt og ydmykhet.

Telefon: 900 98 006